Noga Giampaolou

Spalletti do kraja tjedna preuzima Milan?

Di Marzio piše da bi sadašnji trener Milana Marco Giampaolo vrlo brzo mogao dobiti otkaz, možda i do kraja ovoga tjedna.
Sport / Nogomet | 07. 10. 2019. u 17:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gianluca Di Marzio, najpoznatiji talijanski sportski novinar o pitanjima transfera i talijanskog nogometa, tvrdi da će Luciano Spalletti uskoro preuzeti Milan koji ovu sezonu nije započeo baš najbolje, prenosi Anadolija.

Di Marzio piše da bi sadašnji trener Milana Marco Giampaolo vrlo brzo mogao dobiti otkaz, možda i do kraja ovoga tjedna.

Spalletti je iskusan trener u Seriji A koji je u posljednjih dvadesetak godina uspješno trenirao niz klubova u Italiji, a okušao se i sa Zenitom u Rusiji.

Prethodnih dana, Zvonimir Boban, sportski direktor Milana, poručio je Paolu Maldiniju, tehničkom direktoru kluba i svome najbližem suradniku, da Giampaolo treba dobiti otkaz nakon očajnog početka sezone, ali Maldini je navodno podržao talijanskog trenera koji je u posljednjem kolu upisao pobjedu u Genoi.

Poslije 7. kola, Milan zauzima tek 13. poziciju sa svega 9 bodova. Lider Serie A je Juventus sa 19, a prate ga Inter sa 18, Atalanta 16 i Napoli s 13 bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close