Trening do meča s Crnom Gorom

Spahić, Misimović i Ibišević se priključili reprezentaciji u Zenici

Prije današnjeg treninga pomoći trener Gordan Ciprić zahvalio je predstavnicima Famosa koji su bili domaćini jučerašnje trening utakmice u Hrasnici.
Sport / Nogomet | 26. 05. 2018. u 19:33 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon trodnevnih priprema u Sarajevu danas je doputovala u Zenicu gdje će nastaviti trenirati do meča sa Crnom Gorom.

Ekipi su se priključili Emir Spahić, Zvjezdan Misimović i Vedad Ibišević koji će se u ponedjeljak oprostiti od reprezentativnog dresa.

Prije današnjeg treninga pomoći trener Gordan Ciprić zahvalio je predstavnicima Famosa koji su bili domaćini jučerašnje trening utakmice u Hrasnici.

''Mi smo zadovoljni kako su igrači odradili meč sa Famosom. Bili su rastrčani i efikasni. Važno je da nemamo problema s ozljedama. Stigli su i igrači kojim priređujemo oproštaj, Spahić, Misimović i Ibišević. U obje utakmice koje su pred nama potrudit ćemo se da što više igrača dobije minutažu, iako ćemo protiv Crne Gore napraviti tri izmjene sa trojicom spomenutih igrača. Mi ćemo maksimalno iskoristiti tu utakmicu za pripremu. Igrači iz mlade reprezentacije su se također odlično uklopili. Rade i treniraju bez ikakvih kompleksa'', ističe Ciprić.

Predstavnicima medija se obratio i Darko Todorović kojeg je Robert Prosinečki pohvalio nakon susreta sa Famosom.

''Mnogo mi znači što me izbornik pohvalio nakon jučerašnje utakmice. Odigrali smo ozbiljno i postigli mnogo golova. Odradili smo ono što se tražilo od nas, a impresioniran sam kako igraju Džeko i Pjanić. Drago mi je što sam dio ove velike reprezentacije'', kazao je Todorović.

Susret sa Crnom Gorom na rasporedu je 28. svibnja na Bilinom polju, dok izabranici Roberta Prosinečkog 1. lipnja gostuju u Južnoj Koreji.

Kopirati
Drag cursor here to close