Svi na okupu

SP Rusija: Hrvatska odradila posljednji trening na oproštaju od Roščina

Hrvatska u petak poslijepodne leti za Nižnji Novgorod, a u subotu će trenirati na sretnom stadionu na kojem je 'pala' Argentina.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2018. u 11:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening u Roščinu prije puta u Nižnji Novgorod, gdje 'Vatrene' u nedjelju očekuje susret osmine finala svjetskog prvenstva u Rusiji.

Bio je to i oproštaj od Arene Roščino jer se 'Vatreni' više ne vraćaju na ovaj stadion već će u slučaju pobjede protiv Danske direktno letjeti u Soči gdje je na rasporedu četvrtfinale.

Pobjeda u Sočiju, hrvatsku vrstu vodi na polufinale u Moskvu, gdje je i finale, dok će se susret za treće mjesto igrati u St Peterburgu.

Hrvatska je u svoj hotel 'Šumska rapsodija' u mjestu Iličevo doputovala 11. lipnja, a na stadionu u obližnjem Roščinu je odradila 17 treninga.

Na posljednjem i jednom od najvažnijih uoči utakmice protiv Danske, izbornik Dalić je na raspolaganju imao sve snage. Momčad je sjajno raspoložena i motivirana za izazov koji slijedi.

Dalić za sada ne otkiva sastav, a tako će biti i do početka utakmice, no nagađa se kako bi od prve minute mogao zaigrati Marcelo Brozović, dok bi Andrej Kramarić preselio na klupu. Obranu će ponovo predvoditi Lovren i Vida, a napadačku trojku trebali bi činiti Rebić, Perišić i Mandžukić.

Hrvatska u petak poslijepodne leti za Nižnji Novgorod, a u subotu će trenirati na sretnom stadionu na kojem je 'pala' Argentina.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 1. srpnja s početkom u 20.00 sati po hrvatskom vremenu.

Kopirati
Drag cursor here to close