Korejac bez kazne

Sonu poništen crveni karton nakon teškog loma noge Evertonova veznjaka

Uvažena je žalba Spursa na crveni karton svom Korejcu te on ipak neće dobiti tri utakmice kazne kako se ispočetka pretpostavljalo nego će biti na raspolaganju treneru Mauriciju Pochettinu već sljedeću utakmicu.
Sport / Nogomet | 06. 11. 2019. u 08:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Heung Min-Son u dvoboju s Andre Gomesom

Remi Tottenhama i Evertona minulog vikenda, zasjenio je stravičan događaj s travnjaka.

Veznjak domaćina s Goodison Parka, Andre Gomes, zaradio je težak prijelom noge, odnosno vanjski prijelom i dislokaciju gležnja, a zbog tog starta crveni karton zaradio je igrač gostiju Heung Min-Son. Ipak, kako je kasnije pokazala snimka, Son ga je sapleo, ali je Portugalac doživio lom nogu u naknadnom startu sa Sergeom Aurierom.

Kako prenosi Sky Sports, iz tog razloga uvažena je žalba Spursa na crveni karton svom Korejcu te on ipak neće dobiti tri utakmice kazne kako se ispočetka pretpostavljalo nego će biti na raspolaganju treneru Mauriciju Pochettinu već sljedeću utakmicu.

Foto: Getty Images / Andre Gomes doživio je na utakmici protiv Tottenhama težak lom noge

Posebna neovisna regulatorna komisija ponovno je pregledala slučaj i složila se s tvrdnjom Spursa kako je Son neopravdano isključen jer sam njegov inicijalni start nije bio toliko strašan, iako je konačna posljedica bila stravičan lom noge.

U međuvremenu, Gomesu je uspješno operiran desni gležanj i u utorak je već otpušten iz bolnice na kućnu njegu.

Kopirati
Drag cursor here to close