Daleko je Barcelona

Solskjaer ''nadmašio'' sve neuspješne trenere Uniteda: Četiri gostujuća poraza u nizu!

Čini se da Ole Gunnar Solskjaer ipak više baš i nije hit trener jer njegova momčad na Nou Campu izgubila je četvrtu uzastopnu gostujuću utakmicu.
Sport / Nogomet | 17. 04. 2019. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manchester United nakon 20 godina izgubio je četiri uzastopne gostujuće utakmice, a trener Ole Gunnar Solskjaer ističe da se njegov klub mora ugledati na Barcelonu.

Čudo na Nou Campu se ipak nije dogodilo! Barcelona je s 3:0 ispratila Manchester United iz Europe. Čini se da Ole Gunnar Solskjaer ipak više baš hit trener jer njegova momčad na Nou Campu izgubila je četvrtu uzastopnu gostujuću utakmicu.

Posljednji put Unitedu se to dogodilo u listopadu 1999. kada je zanimljivo u sva ta četiri poraza igrao današnji trener vragova.

Mnogi su se nakon sinoćnje utakmice sjetili nekih trenera pod čijom je vladavinom Manchester United jako patio, primjerice Moyesa, Van Gaala, pa i Solskjaerova prethodnika Josea Mourinha. Na društvenim mrežama jedan korisnik ga naziva Ole Moyes Solskjaer, dok drugi ironično navodi kako bi sir Alex Ferguson bio ponosan.

Nakon utakmice na Campu Nou Norvežanin je istaknuo da njegova momčad nije na nivou Barcelone.

"Trebalo se ugledati na Barcelonu. Iznad nas su nekoliko nivoa i to su pokazali. Na nama je da naporno radimo kako bismo ih dostigli u budućnosti. To moramo napraviti ako želimo vratiti stari sjaj. Za početak, potrebno je ovakve utakmice imati i sljedeće sezone", rekao je Solskjaer koji je najavio i pojačanja na ljeto.

"Već imamo dobre igrače, ali moramo dovesti još barem dvojicu svjetske klase ovog ljeta", zaključuje trener Manchester Uniteda.

Kopirati
Drag cursor here to close