Trener Manchester Uniteda

Solskjaer: Možemo otići do kraja

Manchester United je tako postao prva momčad u povijesti Lige prvaka koja je nadoknadila domaćih 0-2 i prošla dalje.
Sport / Nogomet | 07. 03. 2019. u 10:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su nogometaši Manchester Uniteda senzacionalno izborili plasman u četvrtfinale Lige prvaka, trener Ole Gunnar Solskjaer izjavio je da bi njegova momčad mogla otići do kraja.

''Naravno da sada drugačije gledamo na naše šanse u Ligi prvaka, možemo otići do kraja. No, prvo treba pričekati ždrijeb, idemo utakmicu po utakmicu'', kazao je Solskjaer, javlja Hina.

Nogometaši Manchester Uniteda su na Parku prinčeva pobijedili PSG sa 3-1 i tako nadoknadili poraz 0-2 iz prve utakmice. United stigao u Pariz bez suspendiranog Paula Pogbe te ozlijeđenih Nemanje Matića, Juana Mate, Antonia Valencije, Jessea Lingarda, Andera Herrere, Anthonyja Martiala, Phila Jonesa i Alexisa Sancheza.

Međutim, ''Crveni vragovi'' su odigrali hrabro, vodili su 1-0 i 2-1, a potom u sudačkoj nadoknadi zabili iz kaznenog udarca pogodak za 3-1 i plasman u četvrtfinale.

''Imali smo puno ozlijeđenih igrača i onih koji nisu mogli igrati zbog kartona, ali to je možda bila i dobra stvar jer smo u momčadi imali svježe nogometaše i puno energije. Plan je bio jednostavan, što ranije zabiti gol i ostati u igri do zadnjih deset minuta susreta'', napomenuo je Solskjaer.

Manchester United je tako postao prva momčad u povijesti Lige prvaka koja je nadoknadila domaćih 0-2 i prošla dalje, javila je Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close