Tajnik NK Široki Brijeg

Soldo: Ne bi trebalo biti problema s prijavom novih igrača

Na Pecari se nadaju da će stići prijaviti sve nove igrače za Europsku ligu.
Sport / Nogomet | 02. 07. 2019. u 19:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rok za prijavu igrača UEFA-i za prvo kolo kvalifikacija za Europsku ligu istječe u petak, a stručno osoblje Nogometnog kluba Široki Brijeg poduzima sve potrebne korake kako bi svi novi igrači bili prijavljeni na vrijeme.

''Ne bi trebalo biti problema s prijavom. Uz igrače koji su već registrirani, prijavit ćemo i nove igrače koji su ovog ljeta pristupili našem klubu, Tonija Jovića, Darija Miškića, Alena Jurilja i Iliju Mašića. Kako je jučer službeno počeo prijelazni rok u europskim državama poslali smo zahtjev za certifikate njemačkoj federaciji za Jovića, švedskoj federaciji za Miškića te u Hrvatski nogometni savez za Jurilja i Mašića koji se vraća s posudbe iz Neretvanca.

Vjerujem kako će stići na vrijeme. Imamo pravo i dvojicu igrača licencirati 24 sata prije početka prve utakmice, tako da imamo prostora i za eventualno kojega novog igrača'', kazao je za Sportske novosti tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo, koji je u ponedjeljak u Sarajevu posredovao za izdavanje viza za Bosnu i Hercegovinu igračima kazahstanskog Kairata.

Kopirati
Drag cursor here to close