Tajnik NK Široki Brijeg

Soldo: Nadamo se sreći u ždrijebu, očekujemo suparnika s bliže destinacije

UEFA je ove sezone promijenila redoslijed ždrijeba koji će biti razvučen na dva dana.
Sport / Nogomet | 17. 06. 2019. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ždrijeb prvog kola kvalifikacija Europske lige održat će se u utorak, 18. lipnja, u Nyonu, a svog suparniga nestrpljivo očekuju u Širokom Brijegu.

UEFA je ove sezone promijenila redoslijed ždrijeba koji će biti razvučen na dva dana.

''UEFA je malo promijenila redoslijed ždrijebanja u odnosu na prijašnje sezone. Ždrijeb za prvo kolo kvalifikacija Europske lige bit će u utorak poslijepodne, a ždrijeb za drugo kolo u srijedu. Obvezna je nazočnost predstavnika klubova na ždrijebanju drugi dan, no mi već u utorak jutro letimo prema Nyonu i bit ćemo tamo oba dana ždrijebanja'', objasnio je tajnik Nogometnog kluba Široki Brijeg Dragan Soldo.

Iz kluba s Pecare se nadaju da neće morati na dugi put te se nadaju protivniku iz relativne blizine.

''S obzirom na to da nismo nositelji čekaju nas svakako teški suparnici u prvome pretkolu. No, nadamo se sreći u ždrijebu, očekujemo suparnika koji neće biti s daleke destinacije i kojeg možemo eliminirati. Teško je sada govoriti koga priželjkujemo. Određenije ćemo možda nešto više moći kazati kad UEFA odredi kao i svaki put do sada podskupine s pet nositelja i pet nenositelja'', kazao je tajnik NK Široki Brijeg Dragan Soldo u izjavi za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close