Strašno...

Šok u Premier ligi: Uhićen prvotimac Evertona?

Sumnje da se radi o reprezentativcu Islanda dobile su sve veću potvrdu nakon što je Sigurdsson, kao i njegova supruga, izbrisao sve profile s raznoraznih društvenih mreža.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2021. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neimenovani igrač Evertona uhićen je od strane policije nakon što je otkriveno kako je bio u posjedu kompromitirajućih slika djece.

Navodno je riječ o reprezentativcu Islanda, Gylfiju Sigurdssonu.

Vijest se poput morskog vala proširila društvenim mrežama kao i među navijačima Evertona, iako policija kao niti klub nisu potvrdili da je Sigurdsson taj koji je uhićen. Međutim, sumnje su dobile sve veću potvrdu nakon što je Sigurdsson, kao i njegova supruga, izbrisao sve profile s raznoraznih društvenih mreža.

Dotični je, navodno, bio u posjedu kompromitirajućih fotografija djece, a nije otkriveno kako su tu informaciju u policiji doznali. Uhićen je u svom domu u Liverpoolu, a nešto kasnije nakon ispitivanja i pušten po plaćanju jamčevine.

"Klub potvrđuje kako je jedan naš igrač suspendiran nakon uhićenja. Surađivat ćemo s policijskim vlastima do rasvjetljenja svih činjenica ovog slučaja", napisali su u službenom priopćenju iz Evertona.

Gylfi Sigurdsson je 31-godišnji ofenzivni veznjak koji je u Everton stigao u kolovozu 2017. godine iz Swanseaja u transferu vrijednom 50 milijuna eura.

Kopirati
Drag cursor here to close