Tečaj nogometa za Slovake

Slovački mediji osuli po reprezentaciji, Hamšík se posuo pepelom

"Hrvati su pokazali svoju kvalitetu i Slovake u Trnavi učili nogometu", ljutito piše Sport.aktuality.sk. "Nevjerojatna predstava Slovaka: Hrvatski nogometaši pomeli su naše s terena", piše Cas.sk.
Sport / Nogomet | 07. 09. 2019. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Reuters / Razočarane slovačke zvijezde - Hamšík i Škriniar.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je jednu od najboljih utakmica u svojoj povijesti i pobijedila inače vrlo dobru Slovačku 4:0 u Trnavi.

Slovaci su puno očekivali od ove utakmice, s obzirom da Hrvatska nije bila u pravoj formi pri dolasku, ali nevjerojatno dobrih 90 minuta pokazalo je koliko su Dalićevi momci zaista dobri.

I dok hrvatski mediji zasluženo na sva zvona hvale Vatrene, Slovaci nisu birali riječi za lošu igru i nemoć svoje reprezentacije.

"Debakl u utakmici godine: Hrvati razbili Slovake koji nisu pokazali zube", oštro piše Fudbal.pravda.sk.

"Hrvati su pokazali svoju kvalitetu i Slovake u Trnavi učili nogometu", ljutito piše Sport.aktuality.sk.

Foto: Čas Novy / Hrvati su Slovacima sakrili loptu

"Nevjerojatna predstava Slovaka: Hrvatski nogometaši pomeli su naše s terena", piše Cas.sk. "Hrvati su na tečaju radili što su htjeli", još je jedan od komentara koji su zasigurno bolni za Hamšika i društvo.

Tek je Sport.sme.sk nešto blaži: "Slovaci se odmaknuli od Eura: Izgubili od Hrvata velikom razlikom".

"Prije svega, mi smo krivi, napravili smo lošu predstavu, što se odrazilo i na ishod. To je također moglo rezultirati i višom hrvatskom pobjedom. Kolektivni pristup utakmici je s naše strane bio slab", izjavio je slovački kapetan Marek Hamšík.

Jedno je sigurno: Svjetski viceprvaci spustili su malo Slovake na zemlju i dali im do znanja kako nisu ni blizu nivoa na kojem su Vatreni.

Kopirati
Drag cursor here to close