1. predkolo Ligy Majstrov

Slovaci: Mostar je 1000 km udaljen od 'malog Rima'!

Predsjednik Spartaka Dušan Keketi zadovoljan je ždrijebom, jer Spartak ima pozitivno iskustvo sa timovima iz BiH, prije tri godine su, navode, igrali uspješno protiv Olimpica.
Sport / Nogomet | 19. 06. 2018. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako to i priliči, odmah nakon žrijeba u Nyonu i predstavnici slovačkog Spartaka iz Trnave posvetili su se protivniku, a Zrinjski su predstavili navijačima na svojim internetskim stranicama.

Navodeći kao zanimljivost činjenicu da su u prošloj sezoni obje momčadi osvojile šesti naslov domaćeg prvaka, Slovaci su Zrinjskog predstavili kao klub osnovan 1905. godine, navode da stadion pod Bijelim Brijegom prima 25.000 navijača i da je trener kluba Ante Miše.

Predsjednik Spartaka Dušan Keketi zadovoljan je ždrijebom, jer Spartak ima pozitivno iskustvo sa timovima iz BiH, prije tri godine su, navode, igrali uspješno protiv Olimpica.

Zanimljivo da Slovaci navode da je Mostar 1000 kilometara udaljen iz grada koji ima nadimak mali Rim (zbog mnoštva crkvi i poznatog Trnavskog sveučilišta op.a.) , kao informaciju za navijače.

"Nas je dosta teško poraziti, ali Zrinjski svakako neće biti jednostavan protivnik, te će dvoboj zasigurno biti dosta težak. Kao nedostatak također vidim činjenicu da publika neće moći gledati utakmicu prvog pretkola u Trnavi'', rekao je predsjednik kluba Dušan Keketi za službenu stranicu kluba.

"To je definitivno protivnik s kojim možemo igrati, moramo saznati o njima što je više moguće. U trećoj skupini većina nam klubova nije odgovarala. S druge strane, karte su podijeljene jednako za obje ekipe", nastavio je glavni menadžer Pavel Hoftych.

"Oni su vrlo zanimljiva ekipa, mislim da su uigrani protivnik, baš kao i mi. Također, i oni su prvak kao i mi, no imamo vremena da se pripremimo za utakmicu i pokušamo ići u sljedeće kolo", rekao je kapetan Trnave Lukáš Greššák.

Kopirati
Drag cursor here to close