Nastavak priprema

Sloboda odustala od Antalije, u srijedu ponovno u Međugorje

Sloboda je ušla u godinu u kojoj obilježava 100. godišnjicu osnivanja i djelovanja. Do prije dvije godine najavljivalo se da će Sloboda za jubilej ''napasti'' titulu prvaka i Europu.
Sport / Nogomet | 02. 02. 2019. u 08:40 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Umjesto u Antaliju, gdje su trebali otputovati jučer, nogometaši tuzlanske Slobode nastavit će se pripremati u Tuzli, a iduće srijede otputovat će po drugi put u Međugorje. Ovoga puta na sedam dana, saznaje Fena.

 
Šef stručnog stožera Zlatan Nalić tijekom pripremne utakmice Sloboda - Budućnost, rekao je da još nije sigurno hoće li otputovati u Tursku ili neće. 

''Plašim se da bi za igrače sve bilo prenaporno. Tamo će se pripremati u dobrim uvjetima, ovdje će igrati na teškim terenima. Vratili bismo se dva dana pred „generalku“ i to bi bilo zamorno'', rekao je Nalić.

''U subotu i nedjelju imamo dupli trening. Slobodan dan je u ponedjeljak. U utorak igramo protiv Slavena iz Živinica (14 sati), u srijedu ujutro imamo trening, a zatim odlazimo u Međugorje gdje ostajemo do slijedeće srijede'', izjavio je trener tuzlanskog premijerligaša.

 Nakon povratka u Tuzlu, 13. veljače, igračima je najavio slobodan dan.

 ''U petak, 15. veljače imamo trening, a u subotu je „generalka“ protiv Tuzla Cityja'', zaključio je Nalić.

Potom slijedi tjedan priprema za nastavak prvenstva i gostovanje u Zenici protiv Čelika, 23. veljače.

Sloboda je ušla u godinu u kojoj obilježava 100. godišnjicu osnivanja i djelovanja. Do prije dvije godine najavljivalo se da će Sloboda za jubilej ''napasti'' titulu prvaka i Europu. Za sada se o tome u klubu, a ni u Tuzli ne priča mnogo.

Kopirati
Drag cursor here to close