Problemi na Tušnju

Sloboda: Igrači ignorirali prozivku; Zeca čeka kazna

Sport / Nogomet | 12. 06. 2017. u 12:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Tušnju je danas izvršena prozivka igrača Slobode, kojom je, ujedno, označen početak priprema za naredno prvenstvo u Premijer ligi BiH.

Trener Vlado Jagodić je rekao da mu se od 25 igrača javilo 19 od kojih su neki opravdali izostanak.

''Azir Muminović i Darko Todorović su s mladom reprezentacijom, dok se nisu pojavili Asim Zec, Haris Mehmedagić, Samir Efendić i Adnan Hadžić. Protiv Zeca koji je potpisao sporazum o ostanku u Slobodi, a sada po nečijem nagovoru želi promijeniti klub, bit će podnesena disciplinska prijava'', rekao je Jagodić.

Za ostalu trojicu je rekao da na njih računa, ali da oni trebaju s čelnicima kluba dogovoriti uvjete za nastavak karijere na Tušnju.

Igrači Slobode danas nisu trenirali. Umjesto toga, podvrgnuti su testiranju. Prvi trening najavljen je za sutra u 18.00 sati. Na Tušnju će se raditi do 29. lipnja, kada će ekipa preseliti u Kupres i tamo će se pripremati za početk prvenstva do 11. srpnja.

''Za sada smo dogovorili tri pripremne utakmice i to s Cibalijom iz Vinkovaca (2. VII), Zrinjskim (6. VII) i Radnikom (9. VII) dok je uprava za generalku na Tušnju (15. VII) najavila dolazak jednog renomiranog kluba. Osim toga, odigrat ćemo još dvije pripremne utakmice (24. i 26. VII) i tri kontrolne utakmice kako bismo isprobali neke nove i mlade igrače'', naglasio je Jagodić, dodavši da je planirao za 40 dana rada obaviti 44 treninga.

Prvog dana na Tušnju su se pojavili Filip Erić, Aleksandar Lazevski, Amar Beganović, Ibrahim Škahić, Adnan Salihović, Muhamed Muratović, Adnan Mujkić, Nemanja Stjepanović, Adnan Jahić, Ismar Hairlahović, Vladimir Grahovac, Uroš Đukić, Amer Ordagić, Miloš Kalezić, Almedin Zilkić, Dino Hodžić, Edis Smajić i Ismar Tandir.

Na prozivci su se pojavili bivši igrači Slobode Adnan Zukić, Mirnes Salamović i Muharem Čivić, te Edin Salkić i Zvezdan Đorđilović. Lista pojačanja za sada nije poznata, a Jagodić je najavio potragu za lijevim bočnim igračem, te napadačima i igračima veznog reda.

Predsjednik kluba Senad Mujkanović, koji je rekao da do daljeg ostaje na čelu UO, naglasio je da je cilj Tuzlaka u idućoj sezoni ponovo plasman u Ligu za prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close