Pao dogovor

Sloboda i Sloga dogovorili zajedničko korištenje stadiona Tušanj

Prvenstvo u Premijer ligi BiH starta 21. srpnja, dok će ždrijebanje biti obavljeno 20. lipnja u Sarajevu.
Sport / Nogomet | 14. 06. 2018. u 16:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sloge iz Simin Hana igrat će premijerligaške utakmice na stadionu Tušanj u Tuzli, dogovoreno je na sastanku predstavnika dva kluba.

Iako je minulih dana bilo dosta oprečnih izjava klupskih predstavnika, danas su dogovoreni uvjeti pod kojima će Sloga igrati na Gradskom stadionu u ovoj natjecateljskoj sezoni.

 ''Bilo je nekih manjih problema vezanih za korištenje infrastrukture i kvaliteta travnjaka, ali sada je dogovor postignut. Ranije sam govorio da se razgovorom sve može riješiti'', izjavio je predsjednik Slobode Senad Mujkanović.

Predsjednik Sloge Azmir Husić nije bio pregovarač uime novog premijerligaša, nego je ta uloga povjerena sportskom direktoru Almiru Husiću. 

''Danas smo dogovorili sve uslove, prije svega one tehničke prirode, za odigravanje utakmica Sloge koja će se ubuduće zvati Tuzla City. Prije žrijebanja parova obavijestit ćemo i NS BiH kako bi se omogućilo da u istom kolu ne budemo domaćini i mi i Sloboda'', rekao je Husić, zahvalivši se na razumijevanju predstavnicima Slobode i JU Gradski stadion Tušanj. 

 Prvenstvo u Premijer ligi BiH starta 21.  srpnja, dok će ždrijebanje biti obavljeno 20. lipnja u Sarajevu. 

Sloga će u svoju prvu premijerligašku sezonu ući s novim trenerom Slobodanom Starčevićem, bivšim strategom Krupe, dok će dužnost direktora kluba obavljati Saša Vugdalić.

Kopirati
Drag cursor here to close