Izrevoltirani trener Zrinjskog

Slišković: Tužit ću sve one koji su objavili da sam psovao Odovića

''U ponedjeljak ću podnijeti tužbe protiv svih portala i protiv svih novinara koji su sebi dopustili da iznesu ovakve laži i bljuvotine'', završio je Baka Slišković svoje izlaganje na temu natpisa koji su se u subotu pojavili na pojedinim portalima.
Sport / Nogomet | 21. 10. 2018. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojedini mediji u BiH objavili su da je trener Zrinjskog Blaž Slišković nakon subotnje utakmice sa Željezničarom uputio teške riječi i psovke svom kolegi s klupe sarajevske momčadi Milomiru Odoviću. 

''Pa ovo što pojedini mediji i portali pišu i objavljuju je van svake pameti! Ja da psujem svog kolegu i prijatelja na suparničkoj klupi? Nikada u životu takvo nešto nisam uradio niti mi je palo na pamet. Postoji snimka na kojem se jasno da razaznati da se ne radi o mom glasu, nego o glasu koji je došao s tribina. Čuo sam se s Odovićem i njega je začudilo to senzacionalističko pisanje pojedinaca, pa Oda i ja smo veliki prijatelji! Nikada u životu ne bih sebi dopustio da tako nisko padnem'', izjavio je ljutiti Baka za SportSport.ba.

Ističe da je morao reagirati na ovakva pisanja koja su prešla svaku granicu tolerancije.

''Ovo što je napisano izravno šteti meni i kao osobi i kao treneru. Ovo više nije nimalo ni zabavno ni smiješno'', u jednom dahu je izgovorio vidno izrevoltirani Baka.

''U ponedjeljak ću podnijeti tužbe protiv svih portala i protiv svih novinara koji su sebi dopustili da iznesu ovakve laži i bljuvotine'', završio je Baka Slišković svoje izlaganje na temu natpisa koji su se u subotu pojavili na pojedinim portalima.

Kopirati
Drag cursor here to close