Potop prvaka

Slišković: Ovo je sramota, na kraju smo dobro prošli

Sport / Nogomet | 13. 05. 2018. u 19:35

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Zrinjskog Blaž Slišković bio je izuzetno ljut nakon poraza njegove ekipe na Koševu od Sarajeva rezultatom 4:1, a on je nakon susreta otvoreno rekao da su se njegovi izabranici osramotili na najvećem bh. stadionu.

Slišković je rekao da igračima Zrinjskog ne priliči onakav stav u jednoj takmičarskoj utakmici i da na kraju mogu biti zadovoljni što su primili samo četiri pogotka.

"Odmorili smo neke igrače. Nisam zadovoljan odnosom igrača prema dresu i grbu koji nose, to sam im rekao na poluvremenu. Ne mogu se ovako ponašati samo zato što utakmica nije od tolikog značaja u ovom trenutku. Sramotiti dres i igrati na onakav način prvih 45 minuta ne priliči nogometašima Zrinjskog. Ono što nas je krasilo u čitavom prvenstvu, a to su karakter, volja i želja, danas su potpuno izostali i rezultat je takav kakav jeste. Na kraju smo i dobro prošli što nismo pretrpjeli veći poraz", rekao je Slišković, a o sljedećem meču je rekao:

"Bez obzira što je Krupa izgubila finale Kupa, oni će sigurno u Mostar doći rasterećeni i njihov trener će dati priliku mlađim igračima. To su najopasnije utakmice, ali vjerujem da imamo motiva i želje da posljednju utakmicu riješimo u našu korist", završio je Slišković.

S druge strane, Husref Musemić bio je zadovoljan igrom koju su prikazali njegovi igrači. 

Zrinjski je pobjedom u prošlom kolu protiv Širokog Brijega službeno osigurao treću uzastopnu titulu prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close