Triler završnica

Slišković o derbiju: Zamalo me srce prekinulo

Sport / Nogomet | 28. 04. 2018. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Meč sam vidio na taj način da me zamalo srce prekinulo. Upravo sam sada o tome razgovarao sa Adžemom, eto takav je meč bio. U jednom trenutku si izgubljen, pa se vraćaš, a onda opet isto. Na kraju smo imali priliku uzeti i sve bodove, srce je bilo na granici", poručio je trener Plemića Slišković Blaž Slišković na press konferenciji nakon susreta između Željezničara i Zrinjskog.

Neriješen rezultat je više odgovarao Plemićima, koji i dalje imaju tri boda više u odnosu na Željezničar i prvi su favoriti za titulu prvaka BiH.

"Utakmica je bila u granicama fair-playja, igrali smo otvoreno i mi i oni... Došli smo igrati otvoreno kao što sam i najavio i zato smo došli do boda. Možemo biti prezadovoljni jer je razlika ostala ista. Ali daleko od toga da je sve završeno, tako ćemo se i postaviti... Zahvalio bih se i na fer i korektnom navijanju, bilo je nekih iskrica, ali to je zbog važnosti meča", dodao je Slišković.

"U jednom trenutku imaš sve, a prije 15 minuta nisi imao ništa, tako se razvijala utakmica. Sada si zadovoljan, sada nisi, ali kada se sve uzme u obzir kada dođeš na Grbavicu i odneseš bod moraš biti zadovoljan", istaknuo je dalje Baka, javlja SportSport.ba.

"Zbog dvije prilike na kraju postoji mala doza nezadovoljstva, mogli smo iz kontri povesti 3:2. Ipak, zadovoljan sam jer su momci zapjevali u svlačionici. Protiv nas nije igralo jedanaestero djece nego Željezničar'', zaključio je trener Plemića.

Kopirati
Drag cursor here to close