Oprezni Baka

Slišković: Ne smijemo olako shvatiti Čelik

Sport / Nogomet | 08. 09. 2017. u 11:04 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je u prvenstvenu pauzu ušao s tri vezane pobjede, a namjerava izići s četiri. Plemići dobro znaju da su favoriti protiv Čelika i da će u subotu sve biti do njih, ali daleko od toga da tri boda upisuju unaprijed.

U subotu Pod Bijeli brijeg dolazi Čelik. Naoko lagan protivnik s puno svojih unutarnjih problema protiv kojeg ne bi smjelo biti kiksa, ali Plemići znaju da si ne smiju dopustiti ‘lako ćemo pristup’.

"Ne smijemo olako shvatiti Čelik. To sada nije ista ekipa s početka sezone kada su imali puno problema. Konsolidirali su se, kvalitetnije igraju, doveli su i nekoliko ozbiljnih pojačanja. Očekujem da će igrati defanzivnije, čekati svoju priliku iz kontranapada, a mi moramo maksimalno koncentrirani ući u utakmicu i ako tako bude vjerujem da dobar rezultat neće izostati", kazao je trener 'Plemića' Blaž Slišković na konferenciji za novinare.

Što se tiče igračkog kadra za utakmicu protiv Čelika, Katanec, Filipović i Stojkić imaju manjih zdravstvenih problema, no Slišković vjeruje kako će sva trojica biti spremna za igru.

Trener Zrinjskog najavio je kako bi u prvoj postavi moglo doći do nekih promjena na poziciji zadnjeg veznog, dok će obrana i napad ostati isti.

"Handžić je zabio četiri gola Vinjanima i vidi se da se radi o kvalitetnom napadaču na kojega mogu računati, ali ja sam zadovoljan kako je prednji red do sada izgledao s Filipovićem, Bilbijom, Todorovićem i Jovićem, i za sada ih ne mislim mijenjati. Eventualno razmišljam o nekim izmjenama na dvije pozicije zadnjeg veznog, ali o tome ću odlučiti pred samu utakmicu", kazao je Slišković.

Iskusni veznjak Nermin Jamak poštuje Zeničane i želi im sve najbolje, ali bodove im ne namjerava predati.

"Apsolutno ne gledamo tko nam je protivnik", kazao je za Dnevni list iskusni veznjak Nermin Jamak, dodajući:

"Iskreno, žao mi je Čelika. Jedva su se okupili, a ipak su jedan od većih klubova koji ne zaslužuje poziciju na kojoj se nalazi. Pa ipak, nas zanimaju samo tri boda i sigurno da ćemo bez obzira na njihove probleme utakmici maksimalno pristupiti i pokušati je što ranije riješiti, po mogućnosti već u prvom dijelu".

Utakmicu 7. kola BH Telecom Premijer lige HŠK Zrinjski - NK Čelik, koja je na programu u subotu u 19.30 sati u Mostaru, sudit će Goran Paradžik (Ljubuški)

Kopirati
Drag cursor here to close