Derbi u Mostaru

Slišković i Nalić složni: Zrinjski je zasluženo slavio

Zrinjski je s 1:0 na domaćem terenu bio bolji od tuzlanske Slobode i tako u Mostaru ostavio sva tri boda.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2019. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treneri Zrinjskog i Slobode, Blaž Slišković i Zlatan Nalić, složili su se nakon utakmice kako je Zrinjski zasluženo slavio u ovom dvoboju.

Podsjetimo, Zrinjski je s 1:0 na domaćem terenu bio bolji od tuzlanske Slobode i tako u Mostaru ostavio sva tri boda.

''Vidan je bio umor igrača Slobode u današnjoj utakmici. Sloboda je igrala prvo poluvrijeme, ali u drugom poluvremenu nije bila u mogućnosti ozbiljnije nas ugroziti, što mi nismo kvalitetnije znali iskoristiti, ali pobjeda je pobjeda'', rekao je trener ''Plemića'' Blaž Slišković.

Dodao je kako je utakmica bila ''fer i korektna'' te kako smatra da je Zrinjski zasluženo slavio.

''U prvom poluvremenu smo dali gol, u drugom smo čuvali rezultat, i Sloboda nije ugrožavala naše vodstvo, pa smo odigrali jednostavno i lagano. I mi smo imali tešku utakmicu prije samo par dana, ali sam izmijenio 2-3 igrača u odnosu na Široki Brijeg i uveo svježe igrače što je donijelo rezultat'', zaključio je strateg Plemića.

Na kraju je Slišković dodao kako će u pet posljednjih kola Zrinjski igrati maksimano i pokušati izvući maksimum.

Trener Slobode Zlatan Nalić čestitao je Sliškoviću i Zrinjskom na pobjedi.

''Utakmica je bila otvorena, nije bilo dosta šansi, bilo je ipak dosta dinamike. Znate da je Sloboda brojčano jako mala ekipa, imamo problem nadomjestiti jednog igrača, a kamoli pet, što je bio slučaj danas i uvijek imamo problem sa utakmicama koje se igraju subota-srijeda-subota. Danas se vidjelo da smo bili potrošeni nakon utakmice sa Sarajevom, ali barem smo tu uzeli bodove'', rekao je Nalić.

Dodao je kako se ne trebaju stidjeti poraza od Zrinjskog.

''Ti momci su uzeli 37 nestvarnih bodova i hvala im na iskrenoj borbi. Što se tiče Euripe, mi imamo malo igrača da pariramo da igramo u Europi. Mi smo cilj ostvarili davno, ostanak u ligi i s tim smo napravili dobar posao. Ukoliko budemo mogli konkurirati za Europu ipak to necemo odbaciti'', zaključio je strateg Slobode.

Kopirati
Drag cursor here to close