Hercegovački derbi

Slišković: Bod nam je velik kao kuća!

''Pred nama su Kup i gostovanje u Bijeljini i trudit ćemo se koncentrirati na utakmice što dolaze'', rekao je Baka.
Sport / Nogomet | 15. 09. 2018. u 22:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poslije hercegovačkog derbija u kojem su igrački Zrinjskog i Širokog podijelili bodove odigravši 0:0, na press konferenciji poslije utakmice novinarima su se obratili treneri obe momčadi Goce Sedloski i Blaž Slišković.

Blaž Slišković rekao je da je Zrinjskom bod ''velik kao kuća''.

''Ušli smo otvoreno i jedno i drugi, a Široki je imao mnogo zrelije šanse. Na našu sreću nisu ih realizirali i kad se sve sabere i oduzme sretni smo s ovih 0:0. Prije susreta smo se nadali pobjedi ali s obzirom šta smo prikazali ovaj bod nam je velik. Bit će još ovakvih tvrdih utakmica. Široki agresivan, dobar, ali to smo i očekivali. Pred nama su Kup i gostovanje u Bijeljini i trudit ćemo se koncentrirati na utakmice što dolaze'', rekao je Baka.

Goce Sedloski nije baš zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Za mene je ovo prva utakmica u ovoj ligi. Ovih sedam dana koje sam radio s dečkima, popravili smo koliko smo mogli. Derbi smo odigrali kako smo se dogovorili. Imali smo te prilike i nismo ih nažalost iskoristili. Mislima smo već u Kupu. Radit ćemo na realizaciji, dobro je što ulazimo u šanse, bit će vremena da ih realiziramo'', rekao je strateg Širokog Brijega.

 

Kopirati
Drag cursor here to close