Slišković bijesan, Gabeljani plakali

Čak je i trener Blaž Slišković poslije utakmice zvučao kao da su njegovi igrači doživjeli debakl, a ne kao da su slavili pobjedu kojom su ostali uz 'vrat' Željezničaru.
Sport / Nogomet | 17. 02. 2018. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri boda protiv GOŠK-a iz Gabele, kluba s kojim Zrinjski više nego usko surađuje, bila su smatrana kao već 'upisana', odnosno nitko nije  ni sumnjao da bi oslabljeni GOŠK mogao nešto napraviti.

Očito su tako mislili i igrači Zrinjskog koji su vjerovali da će im se Gabeljani sami predati i da će lako do pobjede. No, gosti iz Gabele odigrali su vrhunsku utakmicu, prije svega u obrani, dvaput su vodili i vjerojatno bi se doma vratili s bodom ili dva da se nisu ukazali Emir Spahalić i Miloš Filipović.

Prvi je domaćinu poklonio barem jedan od dva jedanaesterca, a drugi je realizirao oba i onda je minutu prije kraja trećim golom doveo Zrinjski do nezaslužene 3:2 pobjede.

Sve to prepoznala je i publika koja je glasno negodovala nakon drugog jedanaesterca, a nije se previše radovala zbog ove pobjede. Čak je i trener Blaž Slišković poslije utakmice zvučao kao da su njegovi igrači doživjeli debakl, a ne kao da su slavili pobjedu kojom su ostali uz 'vrat' Željezničaru.

'Teške noge nisu i ne smiju biti nikakva izlika. Ovo je bila katastrofalna igra cijele momčadi i svi zaslužuju kritike, pa i ja koji očito nisam dobro pripremio ekipu. Bez volje, želje i truda. Ovakvim odnosom nemamo pravo ništa očekivati, a kamoli da ostvarimo naš cilj i osvojimo nasl0ov', kazao je Slišković čestitavši gostima na srčanosti.

No, to gostima ništa ne znači, jer su kraj utakmice dočekali u suzama.

'Nemam što komentirati, suvišno je bilo što reći nakon ovakve utakmice, osim čestitati Zrinjskom. Mogu jedino plakati kao većina mojih igrača. Zahvalio bih se jedino publici koja je prepoznala naš trud', rekao je poslije trener GOŠK-a Feđa Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close