Broz postaje kralj?

Slavni klub želi aktivirati klauzulu i dovesti Marcela Brozovića?

Sportske novosti danas pišu kako je za Brozovića zagrizao Real Madrid! Oni prenose španjolske medije koji tvrde kako Zinedine Zidane ima listu pojačanja za Kraljevski klub.
Sport / Nogomet | 30. 12. 2019. u 11:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Luka Modrić i Marcelo Brozović uskoro postaju konkurencija u redovima Real Madrida?

Inter i Marcelo Brozović igraju sjajnu sezonu. U Serie A briljiraju, drže vodeće mjesto uz Juventus i čini kako ih čeka velika borba za Scudetto.

Doduše, iz Lige prvaka su ispali te ih čeka nastup u šesnaestini finala Europske lige, ali glavni je fokus na domaćem prvenstvu. No, čini se kako bi sve to vrlo lako moglo biti ugroženo jer im prijeti odlazak ponajveće zvijezde i najbitnijeg člana veznog reda.

Naime, Sportske novosti danas pišu kako je za Brozovića zagrizao Real Madrid!

Oni prenose španjolske medije koji tvrde kako Zinedine Zidane ima listu pojačanja za Kraljevski klub.

Na njoj su Brozović, Fabinho, Atleticov Thomas i Jorginho. I navodno je Perez izjavio da će u zimskoj stanci potrošiti 50 ili 60 milijuna eura za veznjaka, što je upalilo alarm za uzbunu na Meazzi.

Inter i njegove navijače zabrinjava činjenica da Brozović u ugovoru ima klauzulu da može otići za 60 milijuna eura.

Nerazzurri bi stvar mogli spasiti novim ugovorom, a to bi hrvatski reprezentativac bogato naplatio. Neće prihvatit puno manje od onoga što ima, primjerice Romelu Lukaku, a to je devet milijuna eura po sezoni.

Jedno je sigurno. Antonio Conte i Inter će morati dugoko posegnuti u novčanik ako imaju namjeru zadržati Brozovića, u suprotnom im prijeti da Real Madrid ili neki drugi velikan aktivira spomenutu klauzulu i za 60 milijuna eura dobije veznjaka najviše klase.

A to je u današnje vrijeme novac koji ne predstavlja nikakvu prepreku velikim igračima.

Kopirati
Drag cursor here to close