Nebeskoplavi

Slavni bundesligaš već 22 utakmice u nizu ne zna za pobjedu

Nakon vodećeg gola Schalkea gosti su preuzeli kontrolu nad utakmicom i do kraja utakmice bili bolja momčad. Kvalitetniju igru su naplatili u 56. minuti kad je Gonzalez zabio iz kaznenog udarca za 1:1.
Sport / Nogomet | 31. 10. 2020. u 10:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bundesliga / Schalkeu nije pomogla ni nedavna smjena trenera

U Gelsenkirchenu je odigrana prva utakmica šestog kola njemačke Bundeslige u kojoj su domaći Schalke i Stuttgart podijelili bodove odigravši 1:1.

U prvom poluvremenu smo gledali izjednačen nogomet, koji nije obilovao prilikama. No, domaćini su u 30. minuti iskoristili svoju najbolju šansu i poveli golom Thiawa na asistenciju Harita.

Nakon gola gosti su preuzeli kontrolu nad utakmicom i do kraja utakmice bili bolja momčad. Kvalitetniju igru su naplatili u 56. minuti kad je Gonzalez zabio iz kaznenog udarca za 1:1.

Imali su gosti još dvije sjajne prilike za sva tri boda, No Castro i Borna Sosa nisu imali dovoljno sreće i koncentracije u šansama koje su im se ukazale te je utakmica završila podjelom bodova.

Schakle je tako i nakon 22 utakmice u nizu bez pobjede u Bundesligi.

"Moja momčad je kao boca kečapa koju ste tek otvorili. Pokušavate istisnuti kečap, ali se ništa ne događa iako je boca puna. Onda je plan da kucate po dnu boce kako bi kečap izašao i mi smo još u fazi tog kucanja. No jednom kada taj kečap izađe, bit će veoma zabavno", kazao je trener Manuel Baum nakon utakmice protiv Stuttgarta.

Baum je Schakle preuzeo prije mjesec dana.

Kopirati
Drag cursor here to close