Nema slikanja

Kad Mbappé šutne Neymara

No prilikom zajedničkog fotografiranja PSG-ovaca, Kylian Mbappé je uzeo Brazilca za ruku i maknuo ga sa strane kako se ne bi našao na pobjedničkoj fotografiji.
Sport / Nogomet | 03. 08. 2019. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSG je pobjedom nad Rennesom od 2:1 osvojio francuski superkup. Utakmica se igrala u kineskom Shenzenu, Rennes je vodio golom Hunoua od 13. minute, da bi Mbappé u 57. minuti izjednačio, a Di Maria u 73. postavio konačan rezultat.

U toj utakmici Neymar, prema očekivan

jima, nije igrao. On trenira sam i čeka odlazak iz francuskog kluba.

Koliko je loš odnos Neymara i PSG-a, pokazuju i situacije tijekom proslave trofeja. Dok su se svi igrači PSG-a veselili s peharom u rukama, Neymar je usamljeno stajao sa strane. Prišao mu je Talijan Marco Verratti, zagrlio ga i približio ostatku suigrača kako bi se uključio u proslavu.

No prilikom zajedničkog fotografiranja PSG-ovaca, Kylian Mbappé je uzeo Brazilca za ruku i maknuo ga sa strane kako se ne bi našao na pobjedničkoj fotografiji iako su nekoliko trenutaka prije toga bili zagrljeni, prenosi Index.hr.

Paris Saint - Germain - Stade Rennais Live Score

Najskupljem igraču svih vremena je prekipjelo, to se već dugo zna.

Više ne želi ni razgovarati s predstavnicima PSG-a jer im nema što reći. Sve je jasno, Brazilac po svaku cijenu želi napustiti Pariz i vratiti se u Barcelonu, piše katalonski Sport u tekstu pod naslovom "Neymar - PSG: Totalni rat za odlazak u Barcelonu".

Kopirati
Drag cursor here to close