HŠK Posušje prvak Druge lige FBiH - jug

Slavlje na ''Mokrom Docu'' kao u dobra stara vremena

Veliki broj navijača se uputio na Mokri Dolac da svom klubu pruži podršku.
Sport / Nogomet | 04. 06. 2018. u 12:04 Filip Kožul | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Posušja u nedjelju su i službeno proslavili naslov prvaka Druge lige Fedeacije BiH - skupina jug. U posljednjem 30. kolu na stadionu ''Mokri Dolac'' u odličnoj atmosferi domaćini su s 3:1 svladali Brotnjo.

Pogotke za slavlje Posušja postigli su Ivan Mandurić u 13. minuti i Marko Jukić u 21. i 71. minuti, dok je jedini pogodak za goste postigao Antonio Miličević u 80. minuti.

Veliki broj navijača se uputio na Mokri Dolac da svom klubu pruži podršku. Svakako poseban gost koji je uveličao slavlje domaćina bio je Wagner Santos Lago koji je nekada bio dio momčadi Posušja.

Wagner je dres HŠK Posušja nosio od 2003. do 2005. godine nakon čega prelazi u redove NK Široki Brijeg u kojem je ostao do kraja ove sezone i okončao veličanstvenu igračku karijeru.

Posušani su prije početka utakmice 40-godišnjem Brazilcu uručili uokvireni dres Posušja s brojem 10 i natpisom Wagner.

''Bila je dobra atmosfera na stadionu, meni je bilo jako lijepo od kluba i navijača da su me pozvali na utakmicu i na poklonu kojeg sam dobio. U Posušju sam počeo igrati nogomet u BiH i drago mi je da je Posušje osvojilo Drugu ligu Federacije BiH - jug, a mislim da zaslužuju biti u Premijer ligi jer ljudi tamo vole nogomet'', izjavio je za Bljesak.info legendarni Wagner.

HŠK Posušje će u doigravanju za Prvu ligu Federacije BiH igrati protiv Goražda. Prva utakmica igra se 7. lipnja u Posušju.

Rezultati 30. kola:

Posušje - Brotnjo 3:1
Rama - Neum 2:1
Kamešnica - Sloga Uskoplje 2:1
Klis - Branitelj 2:0
Tomislav - Troglav 1:4
Stolac - Turbina 2:6
Sloga Ljubuški - Grude (Nije odigrano, utakmica registrirana 0:3 za Grude)
Slobodan je bio Cim

Kopirati
Drag cursor here to close