Širokobriješki ''Lucio''

Slavko Brekalo potpisao za slovensko Krško

28-godišnji stoper prošlu je sezonu igrao u Vitezu, a u Sloveniju odlazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2018. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriježanin Slavko Brekalo novi je igrač slovenskog prvoligaša NK Krško, potvrdio nam je igrač.

28-godišnji stoper prošlu je sezonu igrao u Vitezu, a u Sloveniju odlazi kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor.

''Brzo sam se dogovorio s Nogometnim klubom Krško i zadovoljan sam što sam došao u slovensku ligu. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi iz kluba. Posebno bih se zahvalio sportskom direktoru i predsjedniku kluba na maksimalnoj korektnosti. Cilj kljuba je da se plasiramo među prvih pet u slovenskoj ligi te ćemo pokušati napraviti iznenađenje ove sezone'', izjavio je za Bljesak.info Slavko Brekalo.

Brekalo je dijete Širokog Brijega u kojem je prošao sve omladinske kategorije te nekoliko sezona igrao kao senior s jednom posudbnom u Vitezu. U Premijer ligi BiH upisao je 162 nastupa, u Kupu BiH 16 te u kvalifikacijama za Europsku ligu devet nastupa.

Krško je prošle sezone u Prvoj slovenskoj ligi završio na sedmom mjestu, a Brekalu je ovo ujedno prvi angažman izvan BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close