Novi trener

Slaviša Jokanović nasljedit će Contea na klupi Chelseaja?

Jokanović je impresionirao rukovodstvo Chelseaja onim što radi u Fulhamu, članu Championshipa, kojeg je uključio u borbu za plasman u Premier ligu.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2018. u 11:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srbijanski trener Slaviša Jokanović (49), prema navodima britanskih medija, iznenađujuće je postao jedan od kandidata za klupu Chelseaja, prenosi Anadolija.

Navodno, Jokanović je impresionirao rukovodstvo Chelseaja onim što radi u Fulhamu, članu Championshipa, kojeg je uključio u borbu za plasman u Premier ligu.

Ipak, u medijskom izvještaju naglašava se da je Luis Enrique, bivši trener Rome i Barcelone, i dalje glavni favorit da naslijedi Antonija Contea ovog ljeta.

Zanimljivo, Jokanović je igrao za Chelsea od 2000. do 2002. godine, a rukovodstvo kluba sa Stamford Bridga impresionirao je napadačkim stilom nogometa koji gaji u Fulhamu.

Naime, Fulham je najučinkovitija ekipa Championshipa, zajedno sa liderom Wolverhamptonom, sa 62 pogotka ove sezone.

Jokanović je u trenerskoj karijeri prije Fulhama radio u Partizanu, tajlandskom Muangthong Unitedu, Levskom iz Sofije, Herculesu, Watfordu i Maccabi Tel Avivu.

S Watfordom je 2015. godine izborio ulazak u Premier ligu, ali je prije početka sezone napustio klub zbog neslaganja sa rukovodstvom kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close