Balkan soccer camp

Slaven Musa "skenirao" potencijalne "Zmajeve" iz Amerike

Više od 60 talentiranih dječaka vrijedno je treniralo u želji da se nađu u bilježnici izbornika.
Sport / Nogomet | 25. 06. 2019. u 13:53 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / Uspješno okončan Balkan soccer camp u Denveru

U Denveru je  proteklog vikenda uspješno je okončan četverodnevni, sedmi po redu Balkan soccer camp. Organizator kampa bio  je US Soccer Education iz Denvera, čiji stručni tim, u suradnji s predstavnikom Nogometnog saveza BiH Slavenom Musom, izbornikom U-19  reprezentacije Bosne i Hercegovine, "skenirao" potencijalne "Zmajeve" iz Amerike.

Više od 60 talentiranih dječaka vrijedno je treniralo u želji da se nađu u bilježnici izbornika.

Kada je u pitanju trenažni proces mogu reći da je sve napravljeno vrlo profesionalno i da su svi treneri odlično obavili svoj posao. Sigurno da ima razlika u načinu shvaćanja nogometa u odnosu na BiH ali sam se uvjerio da i u SAD-u ima izuzetno talentiranih igrača. Vrlo je izvjesno da će neki od njih dobiti priliku, na kampovima reprezentacije, pokazati svoje kvalitete a detalje ćemo dogovoriti sa stručnim stožerom USSE. Naša zajednica u SAD-u je vrlo velika i naša obveza je da pratimo razvoj i napredak svakog talentiranog igrača koji bi u budućnosti mogao biti potencijalni reprezentativac. Smatram da su ovakvi kampovi od krucijalne važnosti za pronalaženje igrača te organizatorima želim da istraju u svojim naporima i nastave ovu lijepu priču kao i nastavak suradnje s našim krovnim savezom u BiH - izjavio je Musa.

Inače, stručni stožer u Denveru činili su Erick French, Murat Alibašić, Slobodan Čobo Janjuš, Semjon Milošević i Omer Hadžić, saopćeno je iz BHDINFODESK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close