Zeničani u problemima

Slaven Musa dao otkaz, Čelik i dalje bez trenera

''Žao nam je jer se radi o provjerenom i kvalitetnom stručnjaka s kojim smo se korektno rastali'', ističe jedan od čelnika Čelika.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2018. u 20:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub Čelik je trenutno bez šefa stručnog stožera nakon što se zenička momčad prošlog vikenda rastala s dosadašnjim trenerom Slavenom Musom.

''Musa je nakon poraza od Mladosti odlučio napustiti klub, a mi smo ga od toga pokušali odgovoriti. Na kraju smo donijeli odluku da kompletna situacija prenoći pa nam je Musa u nedjelju ujutro priopćio da je odluka o odlasku iz Čelika konačna. Žao nam je jer se radi o provjerenom i kvalitetnom stručnjaka s kojim smo se korektno rastali. Ekipu je danas na treningu vodio njegov dosadašnji pomoćnik Jasmin Džidić, a tako će biti i sutra. Pokušat ćemo do utakmice s Željezničarom pronaći Musinog nasljednika na Čelikovoj klupi'', rekao je za Klix.ba jedan od čelnika zeničkog kluba Marko Ćetković.

Podsjećamo, Čelik je u subotu poražen s 3:0 od Mladosti na Bilinom Polju u 21. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine pa su Zeničani sve dalje od ostanka u ligi.

Čeliku već u srijedu slijedi gostovanje na Grbavici protiv drugoplasiranog Željezničara, a potom i igranje u Ligi za ostanak, u kojem će pokušati nakon deset kola osigurati igranje u društvu najboljih i sljedeće sezone.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close