EFL Championship

Slaven Bilić dovodi Dinamovog reprezentativca za 10 milijuna eura

Slaven Bilić je zainteresiran za dovođenje Mislava Oršića i spreman je za to izdvojiti 10 milijuna eura! Upravo krilnog igrača bivši hrvatski izbornik vidi kao igrača koji bi mu pomogao da se sa svojim West Bromwich Albionom plasira u Premiership.
Sport / Nogomet | 13. 01. 2020. u 09:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Telesport / Mislav Oršić (GNK Dinamo Zagreb)

Prijelazni rok se zakuhao, svakog dana nam stižu novi dogovoreni poslovi, ali i glasine. A jedna takva došla je iz Maksimira, gdje Sportske novosti saznaju informaciju iz vrlo povjerljivih izvora.

Ona govori kako je Slaven Bilić zainteresiran za dovođenje Mislava Oršića i spreman je za to izdvojiti 10 milijuna eura! Upravo krilnog igrača bivši hrvatski izbornik vidi kao igrača koji bi mu pomogao da se sa svojim West Bromwich Albionom plasira u Premiership.

Izvori iz Engleske tvrde kako WBA na ovom transferu radi više od mjesec dana i kako bi se do kraja siječnja sve moglo finalizirati. Prema izvorima SN-a, Dinamo bi mogao inkasirati 10 milijuna eura, a valja podsjetiti kako su ga prije godinu i pol platili 1.5 milijuna eura korejskom Ulsanu.

Oršić je svojim igrama bio jedan od najzaslužnijih za sjajna izdanja hrvatskog prvaka u zadnje dvije europske sezone, a na temelju toga postao je standardan reprezentativac i za očekivati je da ga Zlatko Dalić ima u trenutnim vizijama za Europsko prvenstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close