Ponijelo ga

Skupocjeni Mercedes Bayernova igrača trune na parkingu nakon udesa

Boateng je vozio s namjerom da posjeti svog bolesnog sina, a udes se dogodio 31. ožujka u blizini bavarskog mjesta Selbitz. Klizava cesta odnijela ga je u zaštitnu ogradu, ali na svu sreću nogometaš nije pretrpio nikakve ozljede.
Sport / Nogomet | 08. 04. 2020. u 22:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Jérôme Boateng ljubitelj je luksuznih automobila

Bayernov srednji branič Jérôme Boateng imao je nedavno prometni udes sa svojim skupocjenim automobilom Mercedes AMG Cabrio (vrijednost oko 200.000 eura), a vozilo je pretrpjelo dosta oštećenja.

Boateng je vozio s namjerom da posjeti svog bolesnog sina, piše Bild, a udes se dogodio 31. ožujka u blizini bavarskog mjesta Selbitz. Klizava cesta odnijela ga je u zaštitnu ogradu, ali na svu sreću nogometaš nije pretrpio nikakve ozljede.

Mercedes je uz pomoć vučne služne prebačen do parkinga jedne auto kuće u gradu Hof i slučajno ostavljeno u blizini jednog kontejnera za otpad.

Međutim, kako je ostavljen, Mercedes kao da je i zaboravljen. U auto kući kažu da su  više puta pokušavali kontaktirati nogometaša, kako bi vidjeli kakvi su mu planovi u vezi s opravkom, ali nisu uspjeli dobiti nikakvu informaciju.

Na koncu su od Boatengovih zastupnika saznali kako je automobil zapravo nije njegovo vlasništvo, nego je iznajmljen od Mercedesa. Oni su platili troškove vučne službe i time, smatraju, podmirili svoj dio obveza.

Hoće li ovaj elegantni automobil i dalje trunuti pored kontejnera za otpad, nitko u ovome času ne može kazati.

Kopirati
Drag cursor here to close