Procurilo

Skandal trese Real, predsjednik Perez se žestoko izlanuo!

"Ronaldo je lud, taj čovjek je idiot, bolesnik. Čovjek bi pomislio da je normalan, ali nije normalan, inače ne bi radio sve što radi".
Sport / Nogomet | 14. 07. 2021. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skandal potresa Real i njihovog predsjednika Florentina Pereza, nakon što je El Confidental objavio razgovore u kojima on vrijeđa bivše igrače i trenere Kraljevskog kluba.

Prvo se okomio na Casillasa i Raula.

"On nije vratar za Real Madrid, što drugo mogu reći? Nikad nije ni bio. On je naša najveća pogreška. Problem je u tome što ga svi vole, ne znam… Toliko je ljudi na njegovoj strani. Unatoč tome, on je jedna od najvećih prevara. Druga je Raul. To su dvije velike prevare”, rekao je Perez u snimkama koje su procurile.

Potom su mu se na udaru našli Portugalci Ronaldo, Mourinho, Mendes i Coentrao.

"Ronaldo je lud, taj čovjek je idiot, bolesnik. Čovjek bi pomislio da je normalan, ali nije normalan, inače ne bi radio sve što radi".

"Mendes nema nikakvu kontrolu nad Ronaldom, baš nikakvu. Kao niti nad Mourinhom. Ti momci imaju užasan ego i obojica bi mogli zarađivati i puno više da je drugačije. Obojica nisu normalni, a s njihovim ponašanjem nitko ih ne voli".

Perez se nakon svega pokušao opravdati priopćenjem.

"Snimke koje su objavljene djelo su Josea Antonija Abellana, novinara koji ih godinama neuspješno pokušava skupo prodati. Iznenađuje me da ih El Confidencial objavljuje sada iako je prošlo toliko puno vremena od spomenutih događaja. To su izjave koje su izvučene iz razgovora i konteksta. Jasno mi je da su sada izašle u javnost samo zbog mog sudjelovanja u projektu Superlige. Sve daljnje akcije odrađivat će moji odvjetnici koji detaljno proučavaju ovaj slučaj", prenosi Sport Klub.

Nakon svega oglasio se i prozvani novinar.

"Bio sam s Johnom i Bruceom, moja dva psa, u planinama. Vratim se i vidim da ovaj cirkusant halucinira. Sve što sam ja 2015. godine objavio u knjizi je istina, a Perez očito sada samo želi ‘ubiti’ onoga za koga smatra da je glasnik", izjavio je Abellan.

Kopirati
Drag cursor here to close