Šišmiši okrenuli protiv Žute podmornice; U nedjelju veliki madridski debri

Gosti iz Villarreala su poveli preko Gerarda Morena (40-11m), no Valencia je do preokreta stigla preko Solera (86-11m) i Guedesa (90+1).
Sport / Nogomet | 06. 03. 2021. u 06:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: La Liga / Valencia ove sezone igra u vrlo promjenjivoj formi

Nogometaši Valencije velikim su preokretom u završnici susreta svladali Villarreal sa 2:1 (0:1) u prvom dvoboju 26. kola španjolskog prvenstva.

Gosti su poveli preko Gerarda Morena (40-11m), no Valencia je do preokreta stigla preko Solera (86-11m) i Guedesa (90+1).

Valencia je sada 12. sa 30 bodova, sedam manje od sedmog Villarreala.

Na vrhu je Atletico Madrid sa 58 bodova, pet više uz utakmicu manje od druge Barcelone i trećeg Reala iz Madrida.

Što se tiče španjolskog vodećeg trojca, veliki gradski derbi (El Madrileño) na Wandi Metroplitano u nedjelju igraju Atletico i Real Madrid.

Pobijede li Rojiblancos, može se kazati da je Kraljevski klub otpao iz utrke za naslov.

Barcelona čeka iz prikrajka na rezultat ovog dvoboja, a gotovo da podsvjesno navijaju za pobjedu Reala, jer bi se tada prednost Atletica dodatno smanjila.

Blaugrana ide u Pamplonu, gdje domaća Osasuna u subotu želi osvojiti nove bodove. Međutim, svima je poznato da Barcelona nikad ne ide na revijalni izlet...

Sevilla, koja je u Kupu kralja doživjela velikom razočarenje, primivši gol u 94. minuti, putuje na gostovanje u Elche i taj se susret također igra u subotu.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close