Druga pripremna utakmica

Širokobriježanke nadigrale premijerligašku ekipu Fortune iz Živinica

Širokobriježanke nakon prvog dijela prvenstva u 1. ligi FBiH imaju tri boda zaostatka za vodećom momčadi mostarske Emine s kojom će voditi grčevitu borbu za plasman u Premijer ligu BiH.
Sport / Nogomet | 04. 03. 2018. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U drugoj pripremnoj utakmici za proljetni dio prvenstva u 1. ligi FBiH nogometašice Širokog Brijega svladale su premijerligašku ekipu Fortune iz Živinica (3:1).

Za razliku od prve pripremne utakmice u kojoj su doživjele uvjerljiv poraz (5:1) na gostovanju kod hrvatskog prvoligaša Splita, igračice trenera Ivana Kvesića u današnjoj utakmici na domaćem travnjaku u klupskom kampu „Musa-Karačić“ prikazale su vrlo kvalitetnu igru protiv ekipe iz najjačeg ranga ženskog nogometa u BiH.

Martina Vuletić je pogodila za vodstvo domaće ekipe u 25. minuti, a u nastavku je mlada Nikolina Čerkez s dva pogotka u samo osam minuta (55. i 62. minuti) zapečatila poraz Živiničanki. Gošće su do počasnog pogotka došle u 88. minuti kada je Slavica Glavota nespretno poslala loptu u vlastitu mrežu.

Podsjećamo, Širokobriježanke nakon prvog dijela prvenstva u 1. ligi FBiH imaju tri boda zaostatka za vodećom momčadi mostarske Emine s kojom će voditi grčevitu borbu za plasman u Premijer ligu BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close