Široki kod Veleža

Širokobriježani vježbali jedanaesterce: "Vjerujemo da ćemo prolaz i prije osigurati"

Velež i Široki Brijeg odigrat će dvije utakmice unutar sedam dana.
Sport / Nogomet | 13. 11. 2020. u 15:24 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj, prvenstvenoj, Velež je slavio s 2:1, a Široki mu opet dolazi noge ove subote. Osim što je ovo sada Kup utakmica, trener Širokog Brijega Toni Karačić ujeren da će biti i posve drugačija utakmica. 

“Ovo će biti sasvim drugačija utakmica od prošlotjedne prvenstvene utakmice u kojoj nas je Velež nadigrao i zasluženo pobijedio. Bit će određenih promjena i u momčadi i u našem planu igre. Zapravo, ovaj put nećemo bježati od svoje igre. Mi ćemo biti ti koji će diktirati tempo igre. Vjerujem u kvalitetu svoje momčadi, a i naše su ambicije poznate“, kazao je Karačić, a prenosi službena klupska stranica.

Za razliku od posljednjeg prvenstvenog dvoboja u Vrapčićima, uz ranije ozlijeđene Zvonimira Begića i Tomislava Čuljka, trener Karačić za dvoboj osmine finala Kupa BiH neće moći računati ni na A reprezentativca Branimira Cipetića te U-21 reprezentativce Matea Marića i Martina Zlomislića.

“Neki igrači, posebice oni koji su igrali manje u prethodnom razdoblju, ovaj će put dobiti svoju minutažu. Vjerujem u njih, znam da mogu odgovoriti na sve izazove, a i ova utakmica im je prava prilika za pokazati kako s pravom nose dres ovoga kluba”, istaknuo je Karačić i dodao kako je u kadar za ovu utakmicu priključio i juniore Ivana Mustapića i Davida Martića koji mogu pokriti deficitarne pozicije.

Na kraju konferencije za medije Karačić je otkrio kako je momčad vježbala i jedanaesterce, ali kako ipak vjeruje u pobjedu prolaz nakon 90 minuta igre.

“Ne želim polagati nade u jedanaesterce, vjerujem kako možemo u 90 minuta riješiti pitanje prolaska dalje. Ipak, ako i zatreba, imamo kvalitetno rješenje na vratima, Dario Miškić se i ranije dokazao, tako da su jedanaesterci naša prednost. Idemo hrabro po četvrtfinale Kupa BiH“, poručio je Karačić.

Utakmica u Vrapčićima igra se u subotu u 17 sati uz izravan prijenos na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close