Europska liga

Širokobriježani puni nade odletjeli u Sloveniju

Iako su slovenski ''Žuti'' favoriti u ovom dvoboju, Širokobriježani su najavili da će ih pokušati iznenaditi i proći u drugo kolo kvalifikacija gdje ih čeka ruski UFA.
Sport / Nogomet | 18. 07. 2018. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega u srijedu su otputovali prema Sloveniji gdje će u četvrtak, 19. srpnja, s početkom u 21:00 sat u Domžalama odigrati uzvratni susret prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu.

U prvom susretu na Pecari ove momčadi su odigrale 2:2, a ''Plavo-bijeli'' su se vratili iz ponora nakon što su gubili 2:0 u prvih 45 minuta.

Iako su slovenski ''Žuti'' favoriti u ovom dvoboju, Širokobriježani su najavili da će ih pokušati iznenaditi i proći u drugo kolo kvalifikacija gdje ih čeka ruski UFA.

''S vjerom i optimizmom odlazimo na uzvrat u Domžale. Imamo iskustvo iz prve utakmice na Pecari, sada znamo kako se treba suprotstaviti favoriziranom protivniku, možemo igrati s Domžalama. Unatoč igračkom hendikepu koji imamo, ne bojimo se kvalitete suparnika. Moji igrači mogu odgovoriti na zahtjeve jedne teške utakmice. Uz pravi pristup i zajedništvo možemo do pobjede. U momčadi je pozitivna atmosfera, momci su kvalitetno radili i spremni su se potrošiti do krajnjih granica za pobjedu i prolazak dalje'', izjavio je za službenu klupsku Facebook stranicu trener Širokog Brijega Boris Pavić uoči polaska prema sarajevskoj zračnoj luci.

Širokobriješku ekspediciju čine Luka Bilobrk, Krešimir Bandić, Josip Barišić, Toni Nikić, Josip Kvesić, Bernardo Matić, Stipo Marković, Dominik Kovačić, Luka Begonja, Mateo Marić, Josip Ćorluka, Danijel Kožul, Eliomar Correia Silva, Tomislav Turčin, Domagoj Marušić, Zvonimir Vukoja, Dejan Čabraja, Stipe Jurić i Dražen Bagarić, članovi stručnog stožera Boris Pavić, Denis Ćorić i Nikola Marić, kondicijski trener Mate Brekalo, fizoterapeut Dragan Mijatović te liječnik Mate Galić.

U 13.35 sati iz sarajevske zračne luke poletjet će prema Ljubljani gdje će odsjedati u hotelu Austria Trend Hotel. Momčad će trening odraditi u srijedu u 19:30 sati u Domžalama.

Kopirati
Drag cursor here to close