Cilj je sezonu učiniti boljom od prethodne

Širokobriježani najavili pobjedu u nedjeljnoj utakmici protiv Tuzla Citya

''Moramo vjerovati da ćemo u novoj sezoni ostvariti bolji rezultat nego u prethodnoj'', prisnažio je Ćorić.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2020. u 13:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Od prvog kola pokušat ćemo biti maksimalno pripravni i u svakoj utakmici ići na pobjedu. Želimo napraviti ovu sezonu boljom nego je to bila prethodna'', kazao je na konferenciji za novinare uoči starta nove sezone m.tel Premijer lige BiH pomoćni trener NK Široki Brijeg Jure Ivanković.

FK Tuzla City na startu, drži Ivanković, protivnik je po mjeri i unatoč nekim njihovim pojačanjima NK Široki Brijeg će im ''znati odgovoriti na najbolji mogući način i upisati prva tri boda''.

Optimističan je bio i kapetan momčadi Dino Ćorić koji je ustvrdio kako ne sumnja da će NK Široki Brijeg u nedjelju upisati pobjedu, ne bježeći pritom od uloge favorita na domaćem terenu.

''Moramo vjerovati da ćemo u novoj sezoni ostvariti bolji rezultat nego u prethodnoj'', prisnažio je Ćorić.

Stjepan Radeljić mladi branič koji je u Širokom Brijegu na posudbi iz NK Osijek je najavio tešku utakmicu na startu prvenstvene utrke nakon pet mjeseci stanke. No, i on je uvjeren kako će sva tri boda ostati na Pecari.

Podsjetimo, nakon dvadesetdva odigrana kola prošla sezona Premijer lige BiH je prekinuta, a Široki Brijeg se u tom trenutku nalazio na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice i nije izborio plasman u kvalifikacije za UEFA Europa League.

Ove sezone klubovi iz Bosne i Hercegovine neće moći sudjelovati u kvalifikacijama za UEFA Europa League, osim prvaka FK Sarajevo koje bi u slučaju eventualnog ispadanja iz kvalifikacija za Ligu prvaka automatski išlo u kvalifikacije za UEFA Europa League. Ostali bh predstavnici će se natjecati u novom UEFA-inom natjecanju pod nazivom Europska konferencijska liga.

Kopirati
Drag cursor here to close