Revanš

Široki željan "osvete" Slobodi za najteži poraz sezone

Široki Brijeg je doživio pet poraza ove sezone, no najteži je doživio od tuzlanske Slobode na Tušnju (3:0).
Sport / Nogomet | 30. 11. 2020. u 15:03 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki je uoči te utakmice imao pet susreta bez poraza i takav poraz bio je prilično iznenađenje. Ipak, u utorak ima priliku za revanš, jer na Pecaru (17 sati, Arena Sport) stiže Sloboda. 

“Sloboda je klub koji ima i tradiciju i kvalitetu. Ove godine su se dodatno posložili, orijentirali se na svoje igrače i taj ispravan put potvrđuju i njihovi rezultati u ovoj sezoni. Neugodna su momčad, igraju tvrd nogomet, zatvoreniju igru orijentiranu na tranziciju, a i nama su nanijeli najteži poraz u dosadašnjem dijelu sezone. Imamo priliku uzvratiti im za taj poraz i novom pobjedom ovjeriti bodove iz posljednjih utakmica“, kazao je trener Toni Karačić, prenosi službena klupska stranica.

“Želimo nastaviti na valu dobrih rezultata. Nadam se kako ćemo biti kvalitetniji u polju, zagospodariti terenom, a posebice biti aktivniji u napadačkom dijelu. Očekujem i bolji i kvalitetniji doprinos napada svoje momčadi od onoga što su prezentirali u Banja Luci”, dodao je Karačić.

Za sutrašnju utakmicu sigurno neće konkurirati branič Jure Obšivač zbog tri žuta kartona te vratar Martin Zlomislić koji je tek prebolio koronavirus, a bolju sliku i stanje svoje momčadi trener Toni Karačić imat će nakon današnjeg poslijepodnevnog treninga.

Kopirati
Drag cursor here to close