Blatnjava Grbavica

Široki treći put u tjedan dana izgubio od Željezničara i ispao iz Kupa

Aktualni osvajač Kupa BiH Široki Brijeg oprostio se od natjecanja te neće imati priliku braniti naslov
Sport / Nogomet | 07. 12. 2017. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega poraženi su 2:0 od Željezničara u uzvratnom susretu četvrtfinala Kupa BiH igranom na blatnjavom terenu stadiona Grbavica. 

Bio je to treći poraz Širokog od Željezničara u tjedan dana koji se u polufinalu Kupa pridružio Slobodi, Krupi i Zvijezdi 09. 

''Plavi'' su u vodstvo došli već u 7. minuti kada je Jovan Blagojević preciznim udarcem s vrha šesnaesterca matirao Luku Bilobrka. Široki je u nastavku imao stopostotnu priliku, no udarac Stjepana Lončara obranio je vratar Vedran Kjosevski. 

U nastavku susreta, desetkovani ozljedama, gosti iz Širokog Brijega su pokušavali doći do poravnanja, no izglednijih prilika nije bilo. 

U 54. minuti Asim Zec je stavio točku na ''i''. Goran Zakarić je ubacio s desne strane, a Zec je glavom iz neposredne blizine matirao Bilobrka. U samoj završnici Željezničaru je poništen čist pogodak jer je pomoćnik signalizirao nepostojeće zaleđe.

Aktualni osvajač Kupa BiH Široki Brijeg oprostio se od natjecanja te neće imati priliku braniti naslov, a se sada okreće obvezama u Premijer ligi BiH. Za vikend ih očekuje gostovanje Borcu u Banja Luci u sklopu 18. kola.

Kopirati
Drag cursor here to close