2:3

Široki nanio Želji peti uzastopni poraz i srušio ga s trećeg mjesta!

Gosti s Pecari nanijeli su sarajevskoj momčadi peti uzastopni poraz u prvenstvu te su im oteli treće mjesto na premijerligaškoj ljestvici.
Sport / Nogomet | 02. 12. 2018. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega slavili su protiv Željezničara na Grbavici 2:3 u derbiju 19. kola Premijer lige BiH.

Gosti s Pecari nanijeli su sarajevskoj momčadi peti uzastopni poraz u prvenstvu te su im oteli treće mjesto na premijerligaškoj ljestvici.

Širokobriježani su sjajno otvorili susret te su već poveli u 2. minuti kada je sjajnu akciju odličnim pogotkom završio Mateo Marić.

Željezničar je izjednačio u 18. minuti preko Harisa Hajdarevića koji je iskoristio lošu intervenciju vratara Luke Bilobrka.

Deset minuta kasnije Široki je ponovno poveo. Sjajnu kontru započeo je Dražen Bagarić koji je loptu poslao na bok za Petra Franjića, a on je uposlio Luku Begonju kojemu nije bilo teško iz blizine matirati vratara Vedrana Kjosevskog.

U 50. minuti gosti su ponovno sami sebi presudili, a ''Željo'' je drugi put izjednačio. Ovoga puta pogriješio je stoper Marko Perković kojemu je Sinan Ramović ukrao loptu te uposlio Filipa Jazvića koji je pogodio za novo poravnanje na Grbavici.

Ipak, Široki je došao do pobjede u 86. minuti, a za pobjedu je iz jedanaesterca pogodio Brazilac Eliomar. Prethodno je vratar Kjosevski srušio Bagarića u kaznenom prostoru.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close