Novo iskustvo

Široki nakon sedam i pol godina opet gostuje u Trebinju

Široki Brijeg u prvoj utakmici 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine gostuje kod Leotara u Trebinju.
Sport / Nogomet | 05. 11. 2021. u 12:15 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bit će to jedina utakmica bez TV prijenosa, ali i prvo gostovanje Širokog Brijega na trebinjskim Policama nakon sedam i pol godina.

"Ova je utakmica novo iskustvo za cijelu momčad. Nitko od njih nije ranije gostovao na Policama. S obzirom na to kakvi su vremenski uvjeti, očekuje nas tvrda i teška utakmica na istom takvom terenu. Ipak, želimo nametnuti svoj ritam, kontrolirati i igru i rezultat. S puno samopouzdanja putujemo po nove bodove“, rekao je trener Širokog Jure Ivanković, prenosi službena klupska stranica.

Ivanković se osvrnuo i na kvalitetu sljedećeg suparnika koji je svojom igrom i rezultatima mnoge iznenadio u svojoj povratničkoj sezoni.

"Leotar me pozitivno iznenadio na samom startu. Iako nisu bili kompletirali momčad, ostvarili su neke pozitivne rezultate, a kasnije su se i pojačali s igračima koji imaju premijerligaško iskustvo i koji su osvajali naslove prvaka. Oni su momčad koja je zasluženo na mjestu koje trenutačno zauzima na tablici. Ozbiljan su protivnik s ozbiljnim i studioznim trenerom koji dobro poznaje ligu", dodao je.

U kadru za ovu utakmicu Ivanković neće imati samo ozlijeđenoga Zvonimira Begića i Ivana Grgića koji se s U-19 reprezentacije BiH priprema za kvalifikacijske utakmice za EURO 2022.

Kopirati
Drag cursor here to close