Prijenos na Sport Klubu

Široki desetkovan ozljedama uoči uzvrata protiv Željezničara

Šef struke Širokobriježana Goran Sablić smatra da je njegova momčad u prvoj utakmici odigrala dobro te se nada da će na Grbavici odigrati bolje
Sport / Nogomet | 06. 12. 2017. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Željezničara u srijedu (18.00 sati) igraju uzvratni susret četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega na stadionu Grbavica.

''Plavi'' su u prvom susretu, koji se igrao prije šest dana, bili bolji na Pecari s 1:0, a iste dvije momčadi su u okviru 17. kola Premijer lige BiH u nedjelju odmjerili snage. Željezničar je i u tom susretu bio bolji s 2:1.

Trener momčadi s Grbavice Admir Adžem istaknuo je da njegova momčad očekuje još jedan zahtjevan susret protiv nezgodnog protivnika.

''Očekuje nas treća utakmica s istim protivnikom u kratkom razdoblju, a to može biti nezgodno. Igrači su svjesni težine susreta. Možda će problem biti teren, ali sam uvjeren da ćemo ostvarit prolazak. Svi nogometaši su zdravi i spremni te jedva čekaju utakmicu'', poručio je Adžem.

Šef struke Širokobriježana Goran Sablić smatra da je njegova momčad u prvoj utakmici odigrala dobro te se nada da će na Grbavici odigrati bolje.

''U rezultatskoj smo krizi, mučimo se s realizacijom, ali nećemo poviti glave kao što nismo ni letjeli kada smo bili na prvom mjestu'', kazao je Sablić.

''Imamo rezultat kakav imamo, imamo i probleme s kadrom jer su nam neki igrači ozlijeđeni ili bolesni. No, trebamo s skupiti, zbiti redove i pokušati odigrati što je moguće bolje. Vjerujem u svoju momčad, vjerujem da možemo do preokreta, trebamo biti samo pametni, pokušati što dulje držati utakmicu u rezultatskoj neizvjesnosti. Ako u tome uspijemo, imat ćemo izglede za prolaz. Nismo se predali, idemo odigrati muški i pokušati izboriti polufinale, poručio je trener Goran Sablić za Sportske novosti.

Za uzvratni susret uz ranije ozlijeđene Dejana Čabraju te Josipa i Dinu Ćorića, za momčad sigurno neće konkurirati ni virozni Stipo Marković, a pod velikim upitnikom su i nastupi Luke Menala i Josipa Ćorluka.

Utakmica između Željezničara i Širokog Brijega igra se od 18.00 sati uz izravan prijenos na Sport Klubu, a sarajevski klub je omogućio besplatan ulaz za sve navijače za južnu, istočnu i sjevernu tribinu.

Kopirati
Drag cursor here to close