Zaključili pripremne utakmice u Antalyji

Široki Brijeg uvjerljiv protiv južnokorejskoj Pohanga

Hercegovački premijerligaš u Antalyji će biti do 9. veljače.
Sport / Nogomet | 06. 02. 2019. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokog Brijega su uvjerljivom pobjedom od 3:0 nad južnokorejskim prvoligašem Pohangom okončali pripremne susreta u turskoj Antalyji.

Petar Franjić je u 15. minuti iz jedanaesterca doveo ''Plavo-bijele'' u vodstvo, a prethodno je u kaznenom prostoru srušen Mateo Marić.

Franjić se majstorskim pogotkom u 40. minuti pobrinuo za udvostručenje vodstva. 27-godišnjak je udarcem s ruba šesnaesterca prebacio suparničkog vratara.

Konačnih 3:0 u 59. minuti postavio je Tomislav Turčin koji je iskosa s desne strane pogodio suprotni kut južnokorejskog vratara.

Video: Golovi s utakmice NK Široki Brijeg - FC Pohang

Širokobriježani su u Turskoj odigrali pet pripremnih utakmica. U prvoj su poraženi od danskog Randersa 1:3 dok su u drugoj upisali pobjedu protiv slovačkog Trenčina 2:1. Istim rezultatom slavili su protiv moldavskog prvaka Sheriffa dok su u utorak odigrali 0:0 s gruzijskom Dinamom iz Tbilisija.

Hercegovački premijerligaš u Antalyji će biti do 9. veljače. Završni tjedan priprema odradit će u Širokom Brijegu i iste zaključiti 16. veljače generalkom protiv mostarskog Veleža na Pecari.

NK Široki Brijeg: Zlomislić, Ćorić (od 70. Ćorluka), Matić (od 55. Hrkać), Perković, Marković, Enin, Begonja, Marić (od 46. Babić), Franjić (od 55. Popović), Eliomar (od 65. Jurić), Bagarić (od 55. Turčin).

Video: Snimka utakmice NK Široki Brijeg - FC Pohang
Kopirati
Drag cursor here to close