Bez TV prijenosa

Široki Brijeg protiv svog bivšeg igrača: "Jović nas najbolje poznaje"

Široki Brijeg gostovat će kod Krupe i svog bivšeg igrača Tonija Jovića.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2021. u 13:45 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg će u drugoj utakmici zaredom morati u goste. S prošlog gostovanja vratili su se "pjevajući", nakon slavlja kod Mladosti u Kaknju, a sada ih čeka Krupa u prvoj subotnjoj utakmici 21. kola. 

"Odlično je ozračje u momčadi nakon uvodne pobjede. Dobili smo dodatno samopouzdanje i bilo je puno lakše raditi pripremu za ovu momčad. Vrlo dobro smo upoznali momčad Krupe, unatoč promjenama koje su i oni napravili. Spremni smo i idemo po novu pobjedu", kazao je Toni Karačić, prenosi službena stranica.

U Krupi na Vrbasu je teren s umjetnom travom što, kako je istaknuo trener Karačić, momčadi s Pecare neće predstavljati nikakav problem.
"Teren s umjetnom travom za nas ne može biti nikakav faktor iznenađenja. Naprotiv, očekuje nas sigurno dobra podloga i to je jedan od glavnih preduvjeta za dobru igru", ističe Karačić čija je momčad odradila nekoliko treninga na umjetnoj travi u klupskom kampu.

Jedna od glavnih opasnosti Krupe bit će Toni Jović koji je u jesenskom dijelu sezone nosio "plavo-bijeli" dres.

"On nas možda ponajbolje poznaje. No, ne želim se previše na to osvrtati. Želim prije svega da mi budemo ti koji će vladati terenom i svojom hrabrom igrom zaustaviti svaku opasnost i biti pravi", dodao je krilni igrač Širokog Ivan Ikić.

U kadar za ovu utakmicu od ranije ozlijeđenih vraćaju se Vladimir Oršolić i Filip Brekalo.
Dvoboj u Krupi na Vrbasu jedina je utakmica bez televizijskog prijenosa u ovome kolu. 

Kopirati
Drag cursor here to close