Kup BiH

Široki, Borac i Igman među osam najboljih, Posušje ispalo

Među osam najboljih u Kupu Bosne i Hercegovine naći će se dva federalna prvoligaša, Zvijezda iz Gradačca i Igman iz Konjica.
Sport / Nogomet | 27. 10. 2021. u 16:13 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine još su se plasirali Široki Brijeg, Igman iz Konjica te banjalučki Borac.

Široki Brijeg je dvaput u samo četiri dana pobijedio Radnik u Bijeljini. Nakon što je u prvenstvu bilo 2:1, u Kupu je momčad Jure Ivankovića slavila s minimalnih 1:0. Strijelac za prolaz dalje bio je Daniel Lukić u prvom poluvremenu.

Borac je prošao u četvrtfinale pobjedom kod Leotara u Trebinju. Borac je vodio s 2:0 golovima Melega i Lukića iz jedanaesterca, a za Leotar je smanjio golom Milića pred kraj. No, šansu da izjednače odnio im je sudac koji je isključio jednog domaćeg igrača, pa je Borac održao prednost.

Među osam najboljih bit će i dva prvoligaša. Igman iz Konjica koji je s 1:0 svladao Omarsku. Jedini pogodak vrijedan četvrtfinala zabio je Seid Zukić u 32. minuti utakmice. 

Igmanu se priključila i Zvijezda iz Gradačca koja je na jedanaesterce izbacila HŠK Posušje. Premijerligaš iz Posušja vodio je golom Slavka Brekala sve do sudačke nadoknade, kada je domaćin izjednačio.

U raspucavanju više sreće imala je Zvijezda koja je uspjela proči dalje.

Kopirati
Drag cursor here to close