Što je napisao delegat?

Široki čeka kazna: Stojkić pogođen s tribina u glavu

U 40. minuti utakmice predmetom je u glavu sa tribina gdje se nalaze navijaši Širokog Brijega pogođen nogometaš Zrinjskog Pero Stojkić.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2019. u 22:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog obilježile su i nemile scene.

Osim bakljade, zbog koje je sudac utakmice Irfan Peljto prekinuo susret na 20 minuta, gledatelji su mogli vidjeti i druge nemile scene.

U 40. minuti utakmice žutim upaljačem je u glavu, s tribine gdje se nalaze navijači Širokog Brijega, pogođen kapetan Zrinjskog Pero Stojkić.

Delegat ovog susreta Damir Šarić je u svom izvješću napisao sljedeće:

"Utakmica organizirana shodno Propozicijama Natjecanja Premijer lige BiH uz određene propuste (unošenje i korištenje pirotehničkih sredstava od strane navijača obje momčadi). Klub domaćin osigurao sve uvjete za normalno odigravanje utakmice. Susret započeo u planiranom terminu. Radni sastanak - brifing održan u predviđeno vrijeme uz nazočnost svih službi i službenih osoba. Ispred Odbora za sigurnost NS BiH nazočan Galić Dobroslav. Predstavnici klubova shodno Propozicijama uredno i na vrijeme dostavili popise igrača sa sportskim legitimacijama i akreditacijama za službene osobe. Na terenu za vrijeme utakmice nije bilo incidenata, dok je na tribinama bilo nesportskog navijanja i ponašanja od strane domaćih navijača (prekid u 65. minuti koji je trajao 26 minuta), kao i nesportskog navijanja i ponašanje od strane gostujućih navijača. Korektan prijem i ispraćaj gostujućih igrača i službenih osoba. Slijedi detaljno izvješće.

Jedno je sigurno - zasjedat će Disciplinsko povjerenstvo Nogometnog saveza BiH, a Široki čeka kazna.

Kakva, ostaje još vidjeti.

Kopirati
Drag cursor here to close