Madridski derbi u LP

Simeone vjeruje da će Real odmah pokušati napraviti veliki pritisak

Sport / Nogomet | 02. 05. 2017. u 06:46 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Atletica Diego Simeone vjeruje da će Real odmah pokušati napraviti veliki pritisak, ali smatra da će njegovi igrači usmjeriti ritam igre kako to odgovara Atleticu

"Vjerujem da će od početka Real pokušati napraviti veliki pritisak i što prije zabiti gol. Možda krenu sa Iscom iza dva napadača, a možda na lijevom boku, umjesto Balea, bude Marco Asensio ili James Rodriguez. Na nama je da ritam igre usmjerimo tako kako nama odgovara i da iskoristimo prostor koji će ostati nepokriven. U ovakvim susretima pritisak je uvijek velik, no ja sam više nervozan prije utakmica protiv lakših protivnika, tada sam zabrinut hoće li igrači ispuniti ono što smo se dogovorili'', izjavio je Simeone uoči prve utakmice polufinala Lige prvaka koja je na rasporedu u utorak na stadionu Santiago Bernabéu.

Atleticu se u subotu protiv Las Palmasa ozlijedio Jose Gimenez, koji je zadnje tri utakmice igrao na desnom beku jer nema Vrsaljka i Juanfrana. U medijima se nagađalo da bi crnogorski stoper Stefan Savić mogao zaigrati desnog braniča, ali malo je vjerojatno da će Simeone razdvojiti pouzdani stoperski par koji čine Savić i Diego Godin.

"Znam tko će igrati na desnom braniču, bit će to igrač koji dosad nije igrao na toj poziciji. No, nogomet je momčadski sport i ekipa mora znati kako nadoknaditi izostanak važnih igrača", zaključio je Simeone.

Kopirati
Drag cursor here to close