Mu** Cholovo

Simeone o hvatanju za međunožje: Ispričavam se, ali mi imamo 'cojones'

Nije bilo usmjereno protiv našeg protivnika, bio sam okrenut prema našim pristalicama. Nije to lijepa gesta, priznajem, ali sam osjećao kako moram to napraviti.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2019. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Diego Cholo Simeone uvijek je spreman za predstavu

Trener madridskog Atletica Diego Cholo Simeone rekao je da se ispričava ako je nekoga uvrijedila njegova proslava pobjede nad Juventusom i naglasio kako njegovu momčad čeka težak posao u uzvratu osmine finala Lige prvaka.

Argentinski stručnjak je svojom proslavom izazvao kontroverzu, budući da se uhvatio za međunožje, što je prethodno radio dok je igrao za Lazio.

"Napravio sam to na utakmici između Lazija i Bologne, a učinio sam isto sada kako bih pokazao našim navijačima da imamo 'cojones'. Nije bilo usmjereno protiv našeg protivnika, bio sam okrenut prema našim pristalicama. Nije to lijepa gesta, priznajem, ali sam osjećao kako moram to napraviti. Bila je ovo teška utakmica, borili smo se. Mogu se samo ispričati ako sam nekog uvrijedio, ali je proslava došla ravno iz srca", otkrio je Simeone.

Jorgandžije su na svom terenu slavili protiv Stare dame rezultatom 2:0, a postignutim golovima je prethodio pogodak Alvara Morate, koji je poništen nakon što je sudac konzultirao VAR zbog njegovog prekršaja nad Giorgijom Chiellinijem.

Madriđani su golove postigli u razmaku od četiri minute, strijelci su bili Jose Maria Jimenez i Diego Godin.

"Vratili su nam se važni igrači kakvi su Koke i Costa, odigrali smo pametnu utakmicu protiv odlične momčadi koja ima sjajne nogometaše. Morali smo iskoristiti svaku priliku koju smo imali. I ostvarili smo dobar rezultat", rekao je Simeone za "Sky Sport".

"Znat ćemo kako igrati protiv sjajne momčadi, sjajnog kluba i velikog prvaka u Torinu. Očekujemo izuzetno težak uzvratni susret", naglasio je Simeone.

Zanimljivo je da je Atletico svaki put kada bi slavio u prvoj utakmici rezultatom 2:0 u europskim natjecanjima, prolazio u sljedeću fazu.

Kopirati
Drag cursor here to close