Hrvatski reprezentativac

Šime Vrsaljko produžio ugovor s Atleticom Madridom

''Atletico Madrid je postigao dogovor sa Šimom Vrsaljkom prema kojem će hrvatski reprezentativac nastaviti nositi naš dres do 30. lipnja 2022. godine''
Sport / Nogomet | 06. 02. 2018. u 11:33 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, kojeg su mediji tijekom zime selili u Juventus i Napoli, potpisao je novi ugovor s Atleticom Madridom koji traje do 2022. godine, prenosi agencija Anadolija.

Vrsaljko u početku ove sezone nije previše igrao za Atletico, što je dovelo do brojnih medijskih špekulacija kako će se vratiti u Italiju, gdje je ranije nastupao za Sassuolo. Međutim, izborio se za startno mjesto u momčadi Diega Simeonea, a sinoć je kao nagradu za odlične partije potpisao novi ugovor.

''Atletico Madrid je postigao dogovor sa Šimom Vrsaljkom prema kojem će hrvatski reprezentativac nastaviti nositi naš dres do 30. lipnja 2022. godine. Na taj način Vrsaljko i klub su produžili ugovor iz 2016. godine za još godinu dana'', priopćili su iz Atletico Madrida.

Vrsaljko je karijeru počeo u zagrebačkom Dinamu, koji ga je jedno vrijeme poslao na posudbu u gradsku filijalu Lokomotivu. Nakon odličnih igara za ''Modre'' 2013. godine potpisao je za Genovu, a godinu kasnije prešao u Sassuolo. Za reprezentaciju Hrvatske 26-godišnji defanzivac odigrao je 27 utakmica bez postignutog pogotka.

Kopirati
Drag cursor here to close