Na Pecari ne miruju

Šilić za Bljesak: Prioritet nam je napadač iako gledamo i druge igrače

Do početka priprema trebao bi biti poznat i kadar s kojim će Široki Brijeg krenuti u nastavak prvenstva
Sport / Nogomet | 28. 12. 2017. u 13:52 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Širokog Brijega na odmoru je do 8. siječnja 2018. godine kada je zakazano okupljanje pred početak priprema za proljetni dio prvenstva.

Kako su ranije izvijestili s Pecare, prva su dva dana predviđena za liječničke preglede i testiranja, dok će trener Goran Sablić i njegovi suradnici s momčadi započeti trenažni proces dva dana kasnije.

Na Pecari žele pojačati navalne snage

Do početka priprema trebao bi biti poznat i kadar s kojim će Široki Brijeg krenuti u nastavak prvenstva. Poznato je kako će neki mlađi igrači na posudbu, a o novim imenima još uvijek nema novosti.

No, to ne znači kako klupsko rukovodstvo miruje u zimskoj stanci. Sportski direktor Dalibor Šilić u razgovoru za Bljesak.info potvrdio je aktivnosti na angažmanu novih igrača.

''Konstantno radimo na jačanju igračkog kadra i pomno pratimo situaciju na tržištu. Naravno, u angažmanu novih igrača moraju se imati na umu i naše realne mogućnosti. Teško je dovesti kvalitetnog igrača koji bi se pokazao kao kvalitetno pojačanje i prometnuo u vođu momčadi'', istaknuo je Šilić.

''Prioritet nam je napadač i jačanje navalnih snaga naše momčadi. No, to ne znači kako ne gledamo i druge igrače. U prvim danima nove godine ćemo imati više informacija'', dodao je Šilić u izjavi za Bljesak.info.

Prva provjera protiv hrvatskog trećeligaša

Momčad Širokog Brijega će prvih dvadesetak priprema odraditi u klupskom kampu "Musa-Karačić", nakon čega će od 28. siječnja sudjelovati na osmom izdanju Istria Winter Cup-a u Novigradu i Rovinju.

Prije polaska u Istru momčad će 27. siječnja 2018. godine imati provjeru protiv hrvatskog trećeligaša Croatije iz Zmijavaca u klupskom kampu ''Musa-Karačić''.

Prvenstvo se nastavlja 18. veljače 2018. godine, a prije početka Lige za prvaka i Lige za ostanak preostalo je odigrati još četiri kola prvog dijela natjecanja u Premijer ligi BiH. Široki Brijeg je u 19. kolu na Pecari domaćin Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close